Gelijk al enthousiast? Schrijf je dan in!


English? Go to the English landing page!


Wat is de inhoud?

de to-go guides bevatten:

De To-Go Guides focussen op verschillende bestemmingen, eilanden en steden. Dit geeft jou de mogelijkheid om een specifieke To-Go Guide te kopen of een algemene To-Go Guide gefocust op een geheel land zoals Nederland te kopen!

Dit zijn alle onderwerpen die de To-Go Guides bevatten. De stadsgidsen zijn meer gefocust op de wijken, terwijl de eilandgidsen meer gericht zijn op verschillende gebieden. Alle To-Go Guides hebben dezelfde lay-out, maar elk met verschillende elementen gefocust op de type bestemming.

 • Tips om verantwoord te reizen
 • Activiteiten op de bestemming
 • Informatie over verschillende wijken, steden en gebieden
 • Restaurants, cafés en bars om te bezoeken
 • Complete reisroutes en reisplanningen
 • De benodigde voorbereiding voor je reis
 • Budget en geldbesparende tips
 • Kaarten per wijk, gebied of stad
 • Advies over reizen op de bestemming
 • En veel meer! Inpaklijsten, geheime plekken…

De To-Go Guides komen eraan!

De perfecte on-the-go reisgidsen.

De To-Go Guides zijn reisgidsen ontworpen als een e-book. Een e-book is een digitaal boek die geopend kan worden op verschillende apparaten zoals een computer, mobiel en tablet. Op deze manier heb je de To-Go Guide altijd bij je!

De To-Go Guides worden ontworpen als bestemmingsgidsen over een volledig land, een eilandgids over een specifiek eiland of een stadsgids over een specifieke stad.

De makkelijk navigeerbare To-Go Guides geven tips over verantwoord reizen, activiteiten om te doen en handige tips voor op de bestemming. Het biedt jou de mogelijkheid om je reis voor te bereiden en de spontaniteit op de bestemming te behouden!

Het doel van de To-Go Guides is om jou de handvatten te geven om te reizen met positieve impact. Bezoek de verschillende bestemmingen die je van plan bent om te bezoeken en zorg met de tips van de To-Go Guide voor een onvergetelijke reiservaring.


Stay up to date on the To-Go Guides!

  We respect your privacy and won’t spam you with e-mails. Unsubscribe at anytime!

  Powered By ConvertKit
  >

  De leuke kant van verantwoord reizen!

  Als je dit leest – neem ik aan dat je net zoveel van reizen houdt als ik. Het ontdekken van de wereld, nieuwe bestemmingen bezoeken en nieuwe perspectieven ontwikkelen. Dat maakt reizen zo tof!

  Dit kunnen we doen op een verantwoorde manier. Met verantwoord reizen bedoel ik niet alleen duurzaamheid. Ik bedoel de lokale bevolking, de cultuur, de historie van de plaats, de (wilde) dieren en duurzaamheid. Het hele pakket dus.

  Verantwoord reizen is zoveel leuker dan wordt voorgedaan in de media. Op mijn blog oordelen we niet. We zijn hier allemaal om te leren en om op een betere manier te reizen. Ik dus ook! De To-Go Guides geven je makkelijke en leuke tips om verantwoord te reizen op de bestemming ZONDER dat je jouw manier van reizen moet aanpassen.

  Hoe klinkt dat? Goed? Schrijf je dan in! Ik houd je op de hoogte van het ontwerpen van de To-Go Guides en je hoort als eerste wanneer de release datum is.


  Hoi avonturier!

  Ik ben melissa, je nieuwe reisbuddy!

  Ik ben een reis enthousiaste twintiger met een passie voor schrijven en met een passie om een positieve impact op de bestemming achter te laten. Je zult mij vaak zien schrijven of zien wandelen in de natuur met vrienden en familie. Vaak met een camera in mijn handen!

  Ik wil je inspireren om een positieve impact op de bestemming achter te laten! Reizen is fantastisch en dat wordt nóg veel leuker met alle tips die ik jou ga geven.

  Ben je er klaar voor om mijn reis te volgen en jouw eigen reis te beginnen? Vul dan je naam en e-mailadres in om als één van de eersten te horen wanneer ze online komen! Lees meer over mij in My Story.

  Ben je enthousiast geworden?

  Maak je klaar voor de to-go guides release datum later in 2020.

  Stay up to date on the To-Go Guides!

   We respect your privacy and won’t spam you with e-mails. Unsubscribe at anytime!

   Powered By ConvertKit
   >

   Close

   Rosy Melissa

   Travel Guides, Travel Tips & Conscious Travel

   KvK: 76213773, BTW/VAT NL003058984B48 © Copyright 2020. All rights reserved.
   Close